BlogFair by ilovefashionbloggers

Afgelopen zondag bezocht ik de BlogFair georganiseerd door ilovefashionbloggers in Amsterdam bij de MTV Studios. Ik was namelijk een van de gelukkige die kaartjes had gewonnen voor het event! Ondanks dat ik samen met met vriend, én te laat was, én als een verzopen kat aankwam (altijd fijn een flinke regenbui zonder paraplu), was het een geslaagde dag. De BlogFair begon met een Q&A met een aantal bekende bloggers zoals Anna Nooshin, Noor de Groot, Serena Verbon en Aranka Van der Voorden.
Daarna was het tijd voor de BlogFair zelf. Een ideaal moment om in gesprek te gaan met merken en te gekke prijzen te winnen.

Vooral als beginnend blogger een ideaal evenement om een stap verder te maken met mijn blog en inspiratie op te doen. Zo ontdekte ik het kledingmerk Tigha. Nog niet heel erg lang verkrijgbaar in Nederland, maar zeker een merk dat we in de gaten moeten houden! Een prachtige collectie voor mannen en vrouwen met veel leer accenten. En leer is altijd goed! In Engeland is dit merk hot. Ook maakte ik een selfie met de eigenaressen van het kledingmerk Tailor&Elbaz, waarmee je kans maakte op 250 euro shoptegoed voor hun collectie. Een vrouwelijke collectie met een stoere twist. Of wat dacht je van het winnen van een Olympus Pen. Een prachtige camera met letterlijk alle toeters en bellen erop, verpakt in hun herkenbare retro design. Ook was de BlogFair een ideaal moment om jezelf in de watten te latten leggen. Het nieuwe concept van Cosmo Kappers, een trend overgewaaid uit Parijs en Amerika, is een echte aanrader als je in weinig tijd toch je haar graag wil laten stylen (omdat als je het zelf doet, vaak om te janken is. Tenminste, dat probleem heb ik vaak).
Je kiest uit één van de zes kapsels, dat binnen 15 minuten voor 15 euro wordt gestyled. Ik ging voor de losse krul, en had in no time een glamorous kapsels. Perfect voor een feestje of een belangrijke werkafspraak bijvoorbeeld.
Tenslotte ging ik niet met lege handen naar huis. Een goed gevulde goodiebag van met heel veel nice stuff mocht natuurlijk niet ontbreken. Op de foto’s hieronder zie je wat er allemaal inzit!

Blog fair by ilovefashionbloggers ilovefashionbloggersilovefashionbloggersilovefashionbloggersCosmo kappers behandelingilovefashionbloggers6

ilovefashionbloggers goodiebagilovefashionbloggers

ilovefashionbloggers goodiebagBlog fair by ilovefashionbloggers

 

 

 

Share This: