Cadeautje van MAG

Wat is er nu leuker dan een cadeautje te krijgen? Ik kreeg afgelopen week maar liefst twee paar schoenen van MAG (www.mag.nl) binnen! Bij MAG maken ze van elke bestelling een feestje. Want naast dat de schoenen ingepakt worden met een huge knaloranje strik, zit er ook nog een persoonlijke kaartje bij en als kers op de taart een gratis XL MAG Bag. Online shoppen bij MAG, wordt zo écht een cadeautje voor jezelf! Ik roep het vaak, 90’s fashion komt weer terug. Of eigenlijk, dat is gewoon al zo.De meningen over de trends zijn verdeeld maar ik vind het heerlijk. Net zoals de MAG schoenen. Komende tijd vind je dan ook een aantal outfit daarmee terug op mijn blog.

Wat ook heerlijk is, is het feit dat het festival seizoen weer is aangebroken! En naast een hoop dansjes en drankjes, lekkere muziek en hopelijk een hoop zonnestralen, vind ik festivals ook altijd een ideaal moment om alles uit de kast te trekken. Letterlijk. Doe maar lekker gek, want het kan niet gek genoeg. Hihi. De sfeer en creativiteit op festivals maken het gewoon compleet. En daar hoort ook een party outfit bij. Wel wil ik zo’n weekend lang feesten graag overleven zónder pijnlijke voeten. Dit cadeautje van MAG kwam dan ook als geroepen. Want naast de stoere en retro look van de schoenen, lopen ze zo ongelofelijk lekker. En dat maakt het festivalseizoen pas écht compleet.

Om je te inspireren zal ik de komende tijd met beide modellen die ik heb gekregen een festivaloutfit showen. Ik hoop je daarmee te kunnen inspireren!
En ik hoor je al denken, hoe zien de MAG schoenen er dan uit?! Volg mijn blog (ook via Facebook en Instagram), want deze week vind je de eerste outfit met één van de schoenen op annewithlove.com!

Pakketje van MAG schoenen  Pakketje van MAG schoenen

Share This: