De foute maar oh zo leuke kersttrui

Yoehoe, het is alweer december en dus nu komen de feestdagen steeds dichterbij. Naast het versieren van je huis en het optuigen van de kerstboom, mag je jezelf natuurlijk ook niet vergeten. En daar wil ik het dan vandaag ook graag over hebben. En dan bedoel ik niet de vele feestelijke en sexy kerst jurkjes en glitter rokjes waar de winkels nu mee vol hangen. Nee. We gaan dit jaar gewoon voor makkelijk, warm en gezellig, oftewel, de foute kersttrui. Fashion met een knipoog, ik houd er wel van!
En dan vooral de foute, knusse, warme kersttrui met de ”deze is door mijn oma gehaakt en net een maatje te groot, look.”
Ach met bijvoorbeeld een rokje eronder staat het gewoon nog best wel cute. In ieder geval dé perfecte trui om na het kerstdiner op de bank uit te buiken (zonder dat je je druk hoeft te maken dat iemand je buikje uberhaupt zal zien) en naar alle delen van Home Alone te kijken.

En niet alleen jij maar ook je vriend/vader/man/broertje/buurman etc. hoeven er deze kerst niet koud bij te zitten. Ook voor de mannen zijn er namelijk genoeg super foute kerttruien. Hieronder heb ik er een aantal verzameld. Deze zijn allemaal van H&M.

Welke is jouw favoriet?

Voor de vrouwen..

Foute kerstrui H&M 2

Foute kersttrui H&M 5

 Foute kersttrui H&M 3 \

 Foute kersttrui H&M

En ook voor de mannen is er genoeg keuze:

Foute kersttrui heren H&M 3

Foute kersttrui heren H&M 2

Foute kersttrui heren H&M 1

Share This: