Elephant

Shoppen! Als je in Ibiza bent geweest ontkom je er niet aan (op alle andere plekken waar leuke winkels zijn eigenlijk ook niet..) Het zal je dan misschien ook niet verbazen dat ik met een koffer vol schoenen, tasjes en accessoires terugkwam. De handgemaakte glitter espadrilles en het tasje met pailletten en olifant waren dan een van mijn favo aanwinsten. Ook de armbandjes die ik draag komen van een hippiemarkt. Een mazzeltje, op de terugvlucht mochten we 3 kilo meer bagage meenemen. Yeah!

Ondertussen is het alweer een paar weken geleden dat we terugkwamen van onze vakantie op Ibiza, maar het leek me goed om op deze sombere, regenachtige dag toch weer wat ‘sushine’ in jullie beeldscherm te brengen. Deze outfit heb ik een tijdje terug geschoten met toen nog mijn geliefde bruine tint. Ondertussen heb ik daar alweer afscheid van moeten nemen. En dat deed wel een beetje pijn..Wat gaat dat toch altijd weer snel eraf he!

Dus lieve lezer, welke zelfbruiner raad jij mij aan?! 🙂

Elephant2 Elephant3 Elephant4 Elephant5 Elephant6

Broek – Berskha * Crop top – Forever 21 * Tasje – Uit boetiek in Ibiza * Espadrilles – Uit boetiek in Ibiza * Armbandjes – hippiemarkt in Ibiza *

 

Share This: