Fifty shades of blue

Vorige week ging de film ‘Fifty shades of grey’ in première en dat was in de media goed te merken. Wat een commotie eromheen zeg! Ook niet vreemd als je bedenkt dat de film 0ver onder andere over ‘zweepjes’ en ‘rode kamertjes’ gaat. Maarja, uiteraard heb ik het boek natuurlijk wel gelezen. Ik bedoel, je wilt toch graag weten waarom dat boek miljoenen keer is verkocht  😉 Toch hoorde ik van mensen uit mijn omgeving dat de film van ‘Fifty shades of grey’ erg tegenviel. Heb jij hem al gezien en wat vond je ervan?

Maar ach, daarom kies ik liever voor ‘Fifty shades of blue’. Mijn nieuwe en eerste outfit op mijn blog! Mijn blauwe jas in combinatie met het heerlijke weer van afgelopen weekend en de blauwe lucht, passen daar perfect bij. Wat vinden jullie van deze look?

blogger outfit annewithlove outfit inspiratie met diverse kledingmerken

Bloggeroutfit2

Bloggeroutfit

Bloggeroutfit3

Bloggeroutfit4

Jas – Only * Schoenen – Nike Air Max * Leren broek: H&M * Kettinkjes: Primark * Shirt: New look *                   Zonnebril: Primark *Horloge: Caravelle New York

Share This: