Samenwerking merken en webshops

Share This:

Op zoek naar de leukste merken en webshops!
Annewithlove.com gaat voor haar geliefde volgers op zoek naar de leukste webshops en merken in de eindeloos lange online winkelstraat. Als online ‘personal shopper’ help ik anderen met het vinden van bijvoorbeeld het perfecte jurkje voor een feestje of dé perfecte accessoires voor die kale plek in de woonkamer.

Ik wil juist aandacht geven aan kleinere (nog niet zo bekende) merken en webshops. Kijk, de collecties van grote modeketens zoals de H&M zijn vaak stunning, maar de lol is er snel vanaf als je vervolgens in één middag drie meiden met diezelfde jeans of jas op straat tegenkomt. Dat is voor een keer niet erg, maar uiteindelijk zijn er nog zóveel meer leuke webshops, waarmee je zeker weet dat je wel een unieke outfit of interieur accessoires scoort. En uiteraard nét zo lovely als die outfit van de H&M. Op deze pagina vind je alle webshops waar ik tot nu toe een samenwerking mee ben aangegaan.

Via mijn blog kan men gratis een online advies aanvragen. Voor het online kledingadvies gebruik ik de items uit de collecties van verschillende webshops waarmee ik een samenwerking ben aangegaan. Ben jij dus eigenaar of eigenaresse van een fashion of interieur webshop/merk, en verdient jouw collectie wat extra aandacht? Neem dan vooral even contact op met info@annewithlove.com!

Deze publiciteit is geheel gratis, het enige wat ik ervoor terugvraag is een linkje of publicatie van annewithlove.com op jullie website/webshop/blog. 

 

SAMENWERKENDE WEBSHOPS

One Of a Kind sieradenLogo Schoenenmerk MAGGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *