Samenwerking merken en webshops

Share This:

Raak jij ook vaak het overzicht kwijt in al die honderden, leuke webshops en merken online? No problemo. Annewithlove.com gaat voor je op zoek naar de leukste webshops en merken in de eindeloos lange online winkelstraat. Ik kan uren lang andere interieur en fashion blogs afstruinen, maar ik mis een online ‘personal shopper’, die me kan helpen met de zoektocht naar bijvoorbeeld een het perfecte jurkje voor een feestje of dé ketting voor voor een bepaalde gelegenheid.

Iedereen die dus op zoek is naar een specifiek item, maar dit online maar niet kan vinden, ga ik helpen (of omdat je het gewoon eens leuk vindt om vanuit de ogen van een ander geadviseerd te worden). Daarvoor heb ik natuurlijk wel fashion en interieur webshops nodig, waar ik de items uit kan gebruiken. Ik wil juist aandacht geven aan kleinere (nog niet zo bekende) merken en webshops. Kijk, de collecties van grote modeketens zoals de H&M zijn vaak stunning, maar de lol is er snel vanaf als je vervolgens in één middag drie meiden met diezelfde jeans of jas op straat tegenkomt. Dat is voor een keer niet erg, maar uiteindelijk zijn er nog zóveel meer leuke webshops, waarmee je zeker weet dat je wel een unieke outfit of interieur accessoires scoort. En uiteraard nét zo lovely als die outfit van de H&M. Op deze pagina vind je alle webshops waar ik tot nu toe een samenwerking mee ben aangegaan (coming soon!)

Via mijn blog kan men gratis een online advies aanvragen. Zijn blogbezoekers dus op zoek naar een specifiek fashion of interieur item, maar wil dat niet echt lukken? Ik ga ze helpen! Voor het online kledingadvies gebruik ik de items uit de collecties van verschillende webshops waarmee ik een samenwerking ben aangegaan.
Ben jij dus eigenaar of eigenaresse van een fashion of interieur webshop, en kan jouw collectie wat extra aandacht gebruiken? Maar ook vooral, omdat de collectie het ook dubbel en dwars verdiend? Neem dan vooral even contact op met info@annewithlove.com !

Deze publiciteit is geheel gratis, het enige wat ik ervoor terugvraag is een linkje of publicatie van annewithlove.com op jullie website/webshop/blog. Ook mag er ook een product worden toegestuurd, waar ik een outfit/blogpost mee maak en wordt gedeeld via social media.

 

SAMENWERKENDE WEBSHOPS

One Of a Kind sieradenLogo Schoenenmerk MAGGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *