Getrimde baard, perfect overhemd, goddelijk lijf en.. Happy Socks

Mannen in pak, het kan zó sexy zijn. Met de nadruk op kan. Want het pak moet wel mooi aansluiten, en het overhemd eronder is net zo belangrijk. Draagt jouw vriend, vader, broer regelmatig pakken en/of overhemden?

Roep hem er dan maar even bij. Dit mag hij namelijk niet missen! Zijn outfit wordt namelijk was echt een feest met een paar Happy Socks eronder. Soort van ”het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen.” ‘En laat nu in dit geval Happy Socks de slingers zijn.
Het valt me op dat mannen, en wij Nederlanders over het algemeen, vaak donkere kleuren zoals zwart en blauw dragen. Why so serious, met paar Happy Socks eronder is je gehele outfit (in dit geval pak met onverhemd) pas echt compleet.

Maargoed, eerst natuurlijk een mooi overhemd scoren!

Ik hoef je niet te vertellen dat mannen anders shoppen dan vrouwen. Er zijn er in ieder geval maar vrij weinig mannen die ik echt met een lach op hun gezicht shoppend langs de kledingrekken zie gaan.. Maar mannen, gelukkig is er nog altijd het internet met zijn brede keus aan webshops, toch? Tijd om snel online een overhemd te scoren! Of toch niet? Wist je namelijk dat er webshops zijn die meer dan 20.000 overhemden te koop aanbieden? En dat uit onderzoek is gebleken dat mannen door de bomen het bos vaak niet meer zien – op zoek naar hun favoriete overhemd? Mannen winkelen functioneel zo blijkt uit onderzoek van Ruigrok. Vrouwen shoppen meer emotioneel. (ja i know, ik kan soms echt wel huilen van geluk als ik de perfecte broek heb gevonden). Anyway, het liefst zoekt de Nederlandse man op basis van zijn boordmaat en de kleur van het overhemd. Toch zijn er nauwelijks webwinkels die daar rekening mee houden. Ook vinden mannen het prettig om de optie te hebben om naar een fysieke winkel te gaan.

Maar guys, don’t be sad, ik heb dé oplossing: www.overhemden.com. Deze webshop biedt de mogelijkheid om per boordmaat (van maat 38 t/m 46) en kleur te zoeken naar het gewenste overhemd. En snel en eenvoudig zoeken op boordmaat en kleur, dát is blijkbaar wat mannen écht willen.

Een paar Happy Socks eronder (die zij ook verkopen), en you’re ready to go.De Happy Socks die ik heb ontvangen zijn eigenlijk bedoeld voor mijn vriend, maarre ze zitten zo lekker dat ik ze voorlopig toch echt niet meer uitrek!Happy-Socks

Happy Socks En Overhemden

 

Share This: