H&M fluffy sleutelhanger

Spice up your life‘ zouden de Spice Girls in de jaren ’90 roepen. Maar ook anno 2015 ben ik het daar nog steeds volop mee eens!  (há, na het schrijven van dit blogbericht had ik, en waarschijnlijk jullie nu ook, dit nummer de rest van de dag in mijn hoofd, great..).
Naast het ‘up spicen’ van je leven is er niks leukers dan om dit ook in je outfits en interieur te doen. In dit geval deed ik dat met deze fluffy sleutelhanger van H&M. Mijn favoriete basic schoudertasje die ik bijna overal mee naartoe neem verdiende wel een ‘spice up’ beurt. Door de sleutelhanger eraan vast te maken krijgt het tasje nét dat beetje extra en krijgt het zijn eigen ‘unieke’ uitstraling. Want het tasje zelf is van de Primark (en dus niet zo uniek ahum) maar ik heb in ieder geval nog niemand gezien die het tasje combineerde met de blauwe fluffy sleutelhanger. Er is in ieder geval genoeg keus aan gave sleutelhangers, een tijdje geleden lanceerde bijvoorbeeld de Hema hun eigen mode label Fab x HEMA met onder andere deze gave sleutelhangers. Ik vind zelf ‘het oog’ het leukste!


Welke zou jij kiezen? Of heb je er al een gescoord? En wat vinden jullie van mijn fluffly sleutelhanger van H&M? Ik hoor het graag, je kunt hieronder een reactie achterlaten!

HM Fluffy Sleutelhanger1 HM Fluffy Sleutelhanger2   HM Fluffy Sleutelhanger5

Share This: