Interieur slingers

Het leven is één groot feest. Meestal dan. So let’s celebrate life met deze interieur slingers. Soms moet je de slingers in het leven namelijk zelf ophangen. En dat is wat ik heb gedaan. De pailletten slingers zijn eerlijk gezegd nog van de feestdagen, maar who cares. Ik vond het nog steeds super leuk staan! Vooral in combinatie met het printje van het Ikea schilderij. Niet alleen bijvoorbeeld kaarsjes maken het dus gezellig in huis. Ook zo’n pailletten slinger (deze is van de Hema) werkt prima!

Maar daar bleef het niet bij. Op één been kun je niet staan, dus ook met maar een slinger kom je niet ver. Daarom heb ik afgelopen week een letterslinger bij de Xenos gekocht, waar ik erg blij mee ben. Voor deze blogpost heb ik er ‘annewithlove’ mee gemaakt, maar je kunt er eindeloos mee variëren. Minder handig: De letters, cijfers en tekens zitten niet op volgorde in het pakket.  Dat was dus wel even een klus. Het deed me wel een beetje denken aan de de letterdoos die je vroeger in groep 3 kreeg om woorden mee te maken.. Kun je, je dat nog herinneren? Drama als die op de grond viel en je deze dus letter voor letter weer opnieuw moest gaan sorteren. Naja, dat gevoel kreeg ik dus ook bij deze letterslinger. Maargoed, het resultaat mag er zijn! Ik heb de bruine variant gekozen, omdat dit mooi terug komt in de houten elementen in mijn interieur. Maar de letter slinger is ook verkrijgbaar in het zilver, mocht je voor meer shiny willen gaan.

Wat vinden jullie van de letter en pailletten slingers, heb je ze zelf misschien ook zoiets in je woonkamer hangen? Of misschien wel in je keuken of slaapkamer. Let me know! Het is in ieder geval een makkelijk manier om je interieur weer een boost te geven. Hierbij het resultaat van beide slingers in mijn interieur:

Interieur slingers Interieur slingers Interieur slingers  Interieur slingers Interieur slingers Interieur slingers

Share This: