Nieuwe zomergarderobe!

Blergh, wat een grijze en regenachtige zondag is het vandaag hè! Maar niet getreurd, met deze gloednieuwe blogpost hoop ik je toch nog een beetje in zomerse sferen te krijgen. Ondanks dat ik het de laatste tijd erg druk heb gehad, was er uiteraard wel nog tijd over om te shoppen. Ik heb weer een hoop leuke dingen gescoord, die ik graag met jullie wil delen. Ik zal het vandaag beperken tot de échte zomerse items. Want ja, it’s all about de ”zomerse sferen” waar we nog even in moeten komen 😉
Deze items zijn van de Primark, H&M (loves Choachella) en Berskha. Onder andere de crop top en metallic slippers mogen deze zomer niet in je kast ontbreken. Maar ook lekker opvallende accessoires zoals de ”pineapple tas” en ”bloemen accessoires” doen het goed. Mode met een grote knipoog.

Dat ik gek ben op fringe items, is je waarschijnlijk niet ontgaan, Het fringe gilet van de Berskha kon ik dan ook echt niet laten liggen! Een perfect item wat eindeloos te combineren is met diverse t-shirts en topjes. Het geeft je outfits compleet en is ”Ibiza proof”. Ik combineerde het gilet met het gestreepte t-shirt (ook van Berskha) met waterijsjes erop. Want ja, wat is een zomer zonder waterijsjes! Hetzelfde als een kerst zonder kerstboom toch?
Het weer werkt helaas nog niet mee, maar als ik de mode moet geloven wordt het weer een geweldige zomer!

metallic slippers Primark

Metallic slippers en haaraccessoires Primark

Ibiza style ketting

African print ketting Primark

Ibiza fringe gilet en Bershka shirt

Fringe gilet en print t-shirt Berskha

Jumpsuit met print

Jumpsuit print Primark

Pineapple tas Primark

Pineapple schoudertas Primark

Ombre jeans short H&m Coachella

ombre jeans short H&M Coachella

Ananas schoudertas

Pineapple schoudertas Primark

Share This: