One of a kind

Kennen jullie het merk ‘One of a kind’ al? Eigenaresse Anouk maakt zelf prachtige sieraden zoals onder andere armbanden en kettingen. Als je op zoek bent naar een ‘one of a kind’ uniek item in je accessoires collectie, dan is dit een absolute musthave. Ook euk om cadeau te doen aan je moeder, beste vriendin of gewoon lekker aan jezelf. Dat mag soms best wel hoor! Ook een dik pluspunt is dat de sieraden betaalbaar zijn. Ideaal voor iedereen die dus geen geldboom in de tuin heeft groeien maar toch van mooie accessoires houdt! Een bestelling bij One of a kind wordt prachtig ingepakt, waardoor alleen het ontvangen via de post al een klein feestje is!

Ik ben zelf altijd al gek geweest op alle kleuren van de regenboog, en mijn oog viel dan ook gelijk op de festival armbandjes uit de collectie. Armcandy die je het liefst zo zou op eten.. Love it! Sieraden kun je nooit genoeg hebben, toch? Nee dat kan gewoon niet! Ik ben zelf een echte verzamelaars. Vroeger was ik een echte oorbellenaholic (zou t woord bestaan), maar tegenwoordig dus armbandjes addicted.

Ik was dan ook helemaal happy toen ik het vrolijkgekleurde armbandje van One of a kind binnen kreeg met de post. Helemaal handgemaakt en gepersonaliseerd want mijn blognaam was erin vewerkt! Afgewerkt met prachtige en vrolijk gekleurde kraaltjes en mooie materialen zoals het knalroze kwastje. Je eigen unieke armbandje voor een betaalbare prijs. Wat willen we nog meer? Mijn nieuwe gele jurkje paste perfect bij het armbandje door het gele detail. Laat die zon maar schijnen!

Check hieronder de foto’s van het armbandje en de outfit waarmee ik hem gematched heb. Wil je ook graag jouw eigen, handmade sieraad? Bekijk dan eens de Facebook pagina van One of a Kind. Wordt jij ook zo hebberig van de collectie?!

Handgemaakte sieraden van One of a Kind Handgemaakte sieraden van One of a Kind Handgemaakte sieraden van One of a Kind Handgemaakte sieraden van One of a Kind

 

oneofakind11     oneofakind16 oneofakind44

 

Gele jurkje – Primark * Jeans gilet – By Loud – metallic slippers – Primark * zonnebril – Coolcat * Nagellak – Essie *

Share This: