OVER ANNE

Bloggeroutfit4

Mode, food en interieur blogger

Ik ben Anne Dolman, 25 jaar, sushi verslaafd en het ‘brein’ achter annewithlove.com en waarschijnlijk alweer de zoveelste fashion, food  en interieur blogger in het online wereldje. Toch houd ik er daarom juist van om nét wat anders te zijn, en dit zie je terug in mijn wekelijkse outfits en interieur maar ook in mijn gratis kleding, styling advies en recepten. Wil jij  gebruik maken van een gratis styling advies? Lees dan hier meer over annewithlove als personal online shopper. 

Bohemian outfit

Maarja wie is Anne eigenlijk?

In het dagelijks leven werk ik sinds kort als Marketing & Communicatiemedewerker bij een bank. Daarvoor heb ik als online marketeer bij een dynamisch reclame gewerkt en bij  het eigenzinnige en populaire schoenenmerk MAG. Zoals je misschien wel doorhebt, is (online) marketing een van mijn grote passies. Maar daar blijft het niet bij. Om toch in contact te blijven met mijn állergrootste passies, namelijk mode, interieur én eten, ben ik annewithlove.com gestart! Deze passie is niet uit het niets ontstaan. Het modevak is bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn moeder heeft meer dan dertig jaar een eigen modewinkel gehad met merken zoals Esprit, Mexx en McGregor. Als kind ging ik regelmatig mee naar Amsterdam en Antwerpen om op inkoop mee te gaan. Geweldig vond ik dat.

Maargoed, terug naar 2016! In mijn vrije tijd houd ik wel van gezelligheid, en sla ik een avondje in de kroeg of een gaaf festival zeker niet over. Maar het grootste gedeelte ben ik met mijn mijn blog. Wekelijks deel ik hier nieuwe fashion, food en interieur inspiratie. Maar nu genoeg over mij. Want mijn blog is er juist ook voor jou als lezer! Ben jij op zoek naar een perfect jurkje voor die ene gelegenheid of bijpassende accessoires voor je woonkamer? Een makkelijk en lekker recept? Vraag nu een gratis advies aan op mijn blog, en ik ga online voor je op zoek! 

Heb jij nog vragen of opmerkingen? Laat het vooral weten! Je kunt me altijd mailen via info@annewithlove.com Owja, volg ook vooral even mijn Facebook en Instagram, en je weet zeker dat je op de hoogte blijft van de laatste blogposts en nieuwtjes!

With love,
Anne

Share This:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *