OVER ANNE

Bloggeroutfit4

Mode, food en interieur blogger

Ik ben Anne, 28 jaar, sushi verslaafd en het ‘brein’ achter annewithlove.com en waarschijnlijk alweer de zoveelste fashion, food  en interieur blogger in het online wereldje. Toch houd ik er daarom juist van om nét wat anders te zijn, en dit zie je terug in mijn wekelijkse outfits en interieur maar ook in mijn gratis kleding, styling advies en recepten. Wil jij  gebruik maken van een gratis styling advies? Lees dan hier meer over annewithlove als personal online shopper. 

Bohemian outfit

Maarja wie is Anne eigenlijk?
In het dagelijks leven werk ik als communicatiespecialist bij TopVintage! De grootste retro webshop van Europa met als missie ‘vrouwen zich mooi en gelukkig laten voelen in hun prachtige collectie’. Ja, echt een droombaan dus :-). Het zal je dus vast niet verbazen dat mode (naast food en interieur) dus een van mijn grootste passies is. Mijn liefde voor fashion is niet uit het niets ontstaan maar al van jongs af aan met de paplepel ingegoten ;-). Mijn moeder heeft namelijk meer dan dertig jaar een eigen modewinkel gehad met merken zoals Esprit, Mexx en McGregor. Als kind ging ik regelmatig mee naar Amsterdam en Antwerpen om op inkoop mee te gaan. Geweldig vond ik dat.

Maargoed, terug naar 2017! In mijn vrije tijd houd ik van schilderen, shoppen (verrassend he ;-)), het Bourgondische leven en gezelligheid. Een avondje in de kroeg of een gaaf festival sla ik dus zeker niet over. Daarnaast ben ik dus ook veel bezig met inspiratie opdoen en content aan het creëren voor mijn blog over fashion, food en interieur items.

Maar nu genoeg over mij. Want mijn blog is er juist ook voor jou als lezer! Ben jij op zoek naar een perfect jurkje voor die ene gelegenheid of bijpassende accessoires voor je woonkamer? Een makkelijk en lekker recept? Vraag nu een gratis advies aan op mijn blog, en ik ga online voor je op zoek!

Heb jij nog vragen of opmerkingen? Laat het vooral weten! Je kunt me altijd mailen via info@annewithlove.com.

With love,
Anne

Share This:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *