Food with love

Ik heb altijd een passie voor eten gehad. In mijn babystoeltje kon ik al niet wachten totdat mijn eerste fruithapje met liefde in mijn mond werd geschoven. En nu, 28 jaar later, is eten nog steeds hét hoogtepunt van de dag. Of het nu gaat om het ontbijt, de lunch of het avondeten. Het moet als het even kan een feestje zijn (én liefst soms ook een beetje gezond). Want ja, ieder pondje gaat door het mondje, toch?

Gelukkig word je tegenwoordig bijna dood gegooid met healthy, gluten en suikervrije recepten, en kun je dus ook lekker eten zonder schuldgevoel. Het zal je dan ook niets verbazen dat ik vol enthousiasme aan de slag ben gegaan met een hoop van die recepten (zoals het boek ‘Superfoods’ van Rens Kroes). Mijn weegschaal werd daar heel happy van, mijn portemonnee minder helaas. En dat moet anders!

Op de pagina ‘Food with love’ vind je lekkere, betaalbare recepten die ook nog eens makkelijk te bereiden zijn. Want je wilt toch ook graag tijd en geld overhouden voor andere belangrijke dingen. Zoals bijvoorbeeld een goede shopsessie. 😉
Hoe het betaalbaar wordt? Door iedere week aan de hand van de scherpste aanbiedingen van diverse supermarkten, gerechten te maken. Is dat nu niet de definitie van een échte win-win situatie?

Mocht je tips hebben voor goedkope, lekkere recepten of een van mijn recepten echt goor of juist lekker vinden, laat het dan vooral achter in een reactie!

With love,

Anne

Share This:2 Responses to Food with love

  1. Evert Bruinsma schreef:

    HoiHoi! Erg leuk stukje wat je hier geschreven hebt. Ik ga eens verder kijken hier wat voor andere interessante dingen er te vinden zijn 🙂 Groetjes uit Haarlem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *