Ripped jeans en fringe details

Zoals beloofd, een gloednieuwe outfit met de witte Sacha sneakers en bordeaux rode hoed! Afgelopen zondag was het heerlijk weer, en een perfect dagje om foto’s te maken voor mijn blog. En dit is het resultaat! Nou, zou jij het zo dragen?

Ik vind het zelf altijd leuk om diverse stijlen door elkaar heen te mixen. De ripped jeans geeft samen met de witte sneakers een stoere look, en bordeaux rode hoed samen met het fringe jasje maken het af door er een vrouwelijke en elegante touch aan te geven. Het Modemusthaves t-shirt met de quote ‘trust me you can dance – Vodka”  is écht een van mijn favorieten voor het weekend, if you know what i mean 😉

Zoals wellicht al duidelijk werd op mijn blog, vind ik het heerlijk om bezig te zijn met fashion en interieur. Maar anderen mensen helpen, maakt mij ook erg blij. Dus waarom deze twee niet combineren? Vooral omdat er al zoveel fashion (en interieur)bloggers zijn, wil ik aan annewithlove.com juist een andere draai geven. Maar hoe dan? Door jou en alle andere mannen en vrouwen die dat leuk vinden, een gratis kleding of interieur advies te geven. Ben je de inrichting van je woonkamer zat of of kun je hét perfecte jurkje voor een bepaald feestje maar niet vinden? Misschien kan ik je dan helpen. Om dit advies zo uniek mogelijk te maken, wil ik op zoek gaan naar kleinere (minder bekende) merken en webshops die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Oftewel, een win-win situatie voor beide partijen!

Het is nog maar even een gedachtegang, maar ik dacht ik deel het gewoon eens. Wat vinden jullie hiervan? Uitproberen of niet? Ik hoor het graag!

 

Witte sneakers Bohemian stye en ripped jeans

Witte sneakersBohemian stye en ripped jeans

Bohemian stye en ripped jeansBohemian stye en ripped jeans

Share This: