Suede blouse en overknee laarzen

Happy Sunny Sunday! Na een duistere Halloween zaterdag, is de wereld vandaag gelukkig weer zonnig en vrolijk. Ik werd serieus echt bang van sommige verklede mensen (lees: spoken, skeletten en zombies). Op zo’n heerlijke zondag als vandaag hebben we weer een reden om onze zonnebril uit de kast te halen, want naast bescherming voor je ogen is het natuurlijk ook gewoon een echte eyecatcher. Die gebruikte ik dan ook in mijn nieuwe outfit op mijn blog gecombineerd met een suède blouse en overknee laarzen.

Gisteren was een ideale dag om mijn kast op te ruimen en wat vind ik dat vaak heerlijk om te doen. Ik kom vaak weer kleding tegen waarvan ik niet eens wist dat ik het had, en dat is dan net zo’n geluksmomentje als een geslaagde shopsessie in de stad. De broek die ik draag was in ieder geval een item geshopt in mijn eigen kledingkast 😉

Ik maakte de outfit af met het zwarte schoudertasje met mooie details erin verwerkt en uiteraard mijn zonnebril. Wat vinden jullie ervan? Fijne zondag!

Suede Blouse En Overknee Laarzen12  Suede Blouse En Overknee Laarzen14

Suede Blouse En Overknee Laarzen7

Suede Blouse En Overknee Laarzen15 Suede Blouse En Overknee Laarzen4

Suede Blouse En Overknee Laarzen8 Suede Blouse En Overknee Laarzen11

Donkergroene suède blouse – Bershka / Overknee laarzen – H&M / Zonnebril – Primark / Gouden armband – MyJewellery / Schoudertasje – Primark / Jeans – Only

 

 

 

Share This: