Verliefd op Ibiza

Dat Ibiza populair is hoef ik jullie vast niet te vertellen. Twee jaar geleden ben ik er ook samen met mijn vriend geweest. En ook wij waren gelijk verliefd dus onze vakantiebestemming voor dit jaar was gelijk duidelijk: Ibiza again!

En we hebben het weer heerlijk gehad. Wat vliegt dat toch altijd snel voorbij he. Gelukkig zijn er de foto’s nog. Ik kan me voorstellen dat jullie niet mijn hele vakantiealbum met veel dezelfde foto’s of de typische vakantiekiekjes willen zien, dus laat ik jullie hierbij een aantal outfits zijn die ik tijdens de vakantie heb gedragen. Wat zijn jullie vakantieplannen of ben je ondertussen ook alweer terug? En Waar ben jij op vakantie geweest? Laat het vooral achter in een reactie hieronder ūüôā

Vliegveld Ibiza Cactus planten op Ibiza   DSCF2338 DSCF2340  20150804_134845

 

Share This: