Vintage

Ja hoor, het is weer zover. Ik heb wéér een nieuwe liefde in mijn leven. En ik weet het zeker, dit is geen scharrel maar een blijvertje. Hij heet ‘vintage‘!

Wauw, afgelopen tweede Paasdag heb ik voor het eerst kennis gemaakt met vintage. Voorheen kwam ik online al wel eens leuke vintage shops tegen, maar dit was nét weer even wat anders. In de tweedehands winkel die ik bezocht kreeg je in eerste instantie echt het gevoel alsof je één grote rommel zolder bezocht. De muffe geur maakte dat compleet. Maar dat vergeet je al snel als je vervolgens al die geweldige spulletjes daar ziet staan. Ik vond het echt heerlijk om daar tussen te snuffelen en de mooiste spullen er tussen uit te pikken. Want als je maar goed genoeg zoekt, vind je de mooiste vazen, servies, lampen maar ook kleding en tassen. En dat vaak voor een prikkie! Ik heb dan ook een aantal mooie accessoires voor mijn interieur geshopt. Het hele vintage gevoel past daarnaast ook goed binnen de trend van het moment, namelijk elementen uit de woonkamer van je oma gemixt met de cleane, strakke looks van 2015.

Hebben jullie wel eens geshopt in een tweedehands winkel? En wat vinden jullie ervan? Ik weet zeker dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als ik, na het zien van mijn geshopte spullen. De hoed die ik draag en de vaas zijn al een tipje van de sluier. Houd mijn blog in de gaten want deze week nog plaats ik foto’s van mijn ‘gescoorde’ spullen uit de tweedehandswinkel!

With love,

Anne

Share This: