Witte sneakers

Sacha: Not for basics.’ I know. Dat is ook de reden dat ik zo gek ben op dit merk. Ik slaag hier altijd wel voor een paar nieuwe boots of sneakers. In dit geval een paar witte en metallic sneakers. De trend van het moment en ik houd er wel van. Lekker comfy maar ook stoer.

Mijn liefdesrelatie met Sacha begon een aantal jaren geleden op een mooie zomerdag. Ik wist het toen ik langs de etalage liep, dit was liefde op het eerste gezicht. De schoenencollectie was perfect, verfrissend en gewoon lekker zichzelf. En mijn dag kon al niet meer stuk toen er ook accessoires bij kwamen. Fashionable accessoires die nét een tikkie anders zijn. En kijk, daar houd ik nu van!

Toen ik op Instagram de nieuwe eigen sneaker lijn van Sacha zag (Est .1909), kreeg ik opnieuw vlinders in mijn buik. True love! Het was lastig kiezen, maar ik heb uiteindelijk voor deze witte en metallic sneakers gekozen. Ik kon het daarbij helaas niet laten, en kocht ook nog een bordeaux rode hoed. Houd mijn blog goed in de gaten, want deze week post ik daar een gloednieuwe outfit mee!

Alleen, met mijn pijn ik mijn hart heb ik vandaag alweer afscheid genomen van de metallic sneakers. Ik wilde wel, maar mijn portemonnee was het helaas niet me eens. Na een lange discussie, heeft mijn portemonnee gewonnen en heb ik de metallic sneakers moeten terugbrengen. Gelukkig heb ik de witte sneakers wel mogen houden, en daar ben ik dan ook mega blij mee!

Witte Sascha sneakers

Metallic Sascha sneakersWitte Sascha sneakersMetallic Sascha sneakers

Share This: