Calender of my life

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: Wanneer ben jij nu echt gelukkig? En wat heeft dit met het toilet te maken? Nou,¬†eigenlijk niet veel. Tenminste niet direct ūüėČ Maar ik werd laatst ge√Įnspireerd door deze quote:¬†”Write it in your heart that every day is the best day in the year.”¬† Wauw, dat is is toch echt de sleutel naar een gelukkig leven of niet soms?!
Nu heeft iedereen wel eens van die baalmomentjes of gewoon een shitdag op het werk. Dan helpt zelfs zo’n mooie quote niet echt meer… Daarom moet je jouw geluksmomentjes gewoon verzamelen en vastleggen! Maar hoe? Met een foto kalender natuurlijk! Ik heb een kei leuke kalender via www.fotofabriek.nl mogen maken. Via hun systeem dat erg makkelijk is opgezet, maak je in een handomdraai jouw eigen kalender.

Naast dat je dus iedere maand een foto van een van jouw geluksmomentjes voorbij ziet komen (een onvergetelijke vakantie, gaaf festival, bijzondere verjaardag, jouw bruiloft… noem maar op!), mis je zo ook geen enkele verjaardag meer. Ik zeg: dubbel win! Want ik ben vast niet de enige die verjaardagen tegenwoordig vooral alleen nog maar onthoud via de reminders van Facebook ;-). De perfecte plek voor deze foto kalender? Het toilet natuurlijk!

Ook jouw eigen foto kalender maken? Dat doe je hier!

Share This: