Fun op forex van Studentenwerk

Het is weer voorbij die mooie zomer… en het was er weer eentje voor in de boeken! Met als hoogtepunt toch wel de 4 dagen op Solar. 🙂 Hét festival waar je even weer kind kunt zijn… want een waterpistool gevecht (ja, echt) is daar dus de orde van de dag. En dat zijn dan ook dus ook mooie (en warme) herinneringen die ik met de koude dagen in aantocht koester. Het aanbod van Studentenwerk om een foto te laten drukken op hun prachtige wanddecoratie kwam dan ook als geroepen! Mijn ‘waterpistool gevecht momentje’ op Solar heb ik dus vereeuwigd door een foto op forex te laten drukken. Zie hieronder het resultaat. 😀

Tijdens de koude avonden kijk ik nu nu onder mijn dekentje en met een kopje thee met veel plezier terug naar deze mega blije foto. Wist je trouwens dat forex prachtig materiaal is om foto’s op te laten drukken (Lees: heldere kleuren én haarscherpe details)? Ik vind het ook weer eens wat anders dan bijvoorbeeld canvas en het geeft mijn interieur een industriële look. Love it!

Wat was jouw leukste herinnering van afgelopen zomer? Leg ze nu vast via de prachtige wanddecoratie van Studentenwerk.

Share This: