Hey, er zit een gat in je jeans!

Herkenbaar? Of ben ik nu die enige die dit telkens te horen krijgt bij het dragen van een ripped jeans? Ik draag al jaren jeans met het ‘destroyed effect’, waarbij dus vaak mijn blote knie te zijn is. En i love it!

Vooral de combinatie van een destroyed jeans samen met een mooi en verzorgde blouse,  is voor mij een ‘match made in heaven’! Dit is ook goed terug te zien in mijn nieuwe outfit. De jeans geeft een stoer effect, en juist de combinatie met een super girly blousje met kraagje vullen elkaar goed aan. Soort van ‘beide walletjes eten effect’ zal ik het maar noemen ;-).

ripped jeans

Ripped jeans

Ripped jeans

Ripped jeans

Ripped jeans – H&M * Zonnebril – Topshop * Schoenen – Nike Air Max * Blouse – Primark * Horloge – Cavarelli New York *

Owja, eigenlijk is deze jeans zelfs nog braaf voor mijn doen. Ik heb nog wel andere jeans die er ‘erger’ aan toe zijn hihi. Wat vinden jullie van de ripped jeans en krijg jij bij het dragen daarvan ook wel eens zulk soort opmerkingen naar je hoofd geslingerd? Ik ben benieuwd!

 

Share This: