Hoesjes-outlet.nl

Herken je dat? Je bent je telefoon even kwijt en krijgt het gelijk Spaans benauwd. Want ja, wat moet je tegenwoordig nog zonder je smartphone? Niks toch? Je leven is voorbij! Oké, dat is misschien wel een beetje overdreven maar dat kleine apparaatje is wel echt een verlengstuk van onszelf geworden. En dat is ook niet zo gek want tegenwoordig kun je er ook alles mee. Eten bestellen, parkeren, je hartslag meten, Pokémons vangen en ohja je kunt er ook nog mee bellen. Met hardlopen is de app ”Runkeeper” erg handig. Ik was mijn motivatie de afgelopen weken echt even helemaal kwijt maar ik heb de draad sinds deze week weer opgepakt. Deze app geeft precies aan welke afstand je hebt gerend, je snelheid en het aantal calorieën dat je hebt verbrand. Dus muziekje in de oren en gaan! Een hoesje voor je smartphone die je om je arm kunt klemmen zodat je je handen vrij hebt tijdens het sporten is dan ook ideaal. En dat doe ik graag ‘stylish’. Ik ben dan ook super blij met mijn knalroze hoesje van hoesjes-outlet.nl. Naast dat die goed matcht met mijn hardloop jasje blijft die ook goed om mijn arm zitten. Perfecte combi dus!

Hoesjes-outlet7Hoesjes-outlet5Hoesjes-outlet6
Ook in het dagelijks leven is het wel zo handig om je smartphone te beschermen met een hoesje. Tenminste, ik ben blij dat het bestaat. Als je mij goed kent snap je wel waarom. Onhandig zijn is een van mijn ‘kwaliteiten’ haha en mijn telefoon heeft dan ook wat te verduren.

En als je dan een hoesje om je smartphone doet, moet die natuurlijk wel stylish zijn en het liefst matchen met je outfit. Of met het seizoen. Ik ben helemaal verliefd op dit ‘watermeloen’ hoesje van hoesjes-outlet.nl. Met dit heerlijke weer is een watermeloen dus niet alleen lekker om op te eten. Het ziet er ook gewoon super cute uit op mijn Iphone!

Hoesjes-outlet3Hoesjes-outlet1
En doordat de hoesjes niet zo duur zijn kun je ook regelmatig switchen! Dus of je nu chocolade addicted bent, meer voor classic gaat, de ananas trend volgt of gek bent op frietjes: Voor ieder is er wel wat wils in de collectie van hoesjes-outlet.nl. De hoesjes zijn er voor Iphone, Samsung en Huawei. Dus sla je slag!

Kijk op www.hoesjes-outlet.nl voor de complete collectie.

 

 

Share This: