Interieurtrends najaar

Lekker hoor, het is deze week weer volop zomer. Daar moeten we dan ook zeker nog even van genieten zolang het nog kan! We zouden bijna vergeten dat het najaar ook steeds dichterbij komt. Zeer vervelend want dat betekent; shoppen voor zowel je garderobe als je interieur! Ik ben daarom voor jullie op zoek gegaan naar de leukste interieurtrends voor het najaar:

”Urban Jungle”; haal de natuur naar binnen!
Oftewel, veel groen dus! Door veel groentinten en plantjes in huis creer je een verfrissende en gezellige jungle in huis. Ik heb zelf laatste nog veel leuke vetplantjes en kamerplanten bij Ikea gehaald. De meeste zijn nep, aangezien ik ze altijd vergeet water te geven (pas als ze al half dood zijn, oeps). Vetplantjes zijn trouwens wel makkelijk want die hebben niet zoveel water nodig. Naast plantjes kun je natuurlijk ook een muur of meubelstuk een likje groene verf geven. Ook zie je nu veel kussentjes, dekbedden posters met ”planten printjes” die jouw interieur net die ‘urban’ look geven. Hieronder een aantal mooie voorbeelden van een ‘Urban Jungle’ interieur:

Interieur trends najaar 3

Interieur trends najaar 1

Mat zwart
Mat zwart doet het dit najaar erg goed! Ik vind het zelf erg mooi in combinatie met wit. Voeg er opvallende prints en bijvoorbeeld gouden elementen aan toe om het plaatje compleet te maken!

Interieur trends najaar 4

Interieur trends najaar 5

Interieur trends najaar 6

Scandinavian vintage
Waan je weer in het interieur van je oma, maar dan natuurlijk anno 2016. Ik vind dit zelf een van de leukste trends. Een lekker ouderwets kastje gecombineerd met strakke en grafische elementen in je interieur zorgen ervoor dat je geen suf maar een gezellig en hip effect creëert. De combinatie van oud en nieuw doet het dus goed!

Interieur trends najaar 7

Interieur trends najaar 9

Welke trend spreekt jou het meeste aan? Laat het weten in een reactie hieronder!

Bron afbeeldingen: www.pinterest.com

Share This: