Mijn favo choker kettinkjes

To choker or not to choker? That’s the question… Want je kunt er tegenwoordig niet meer omheen; de choker ketting! Een van de modetrends uit de 90’s die terug is van weggeweest. Want wie had nu niet de welbekende tattoo ketting als tiener om haar nek? Ik ben schuldig!
De trend anno 2017 is er wel gelukkig met veel nieuwe variaties. Want de tattoo ketting heb ik zelf in mijn tienerjaren achtergelaten ;-). Het leuke aan choker kettinkjes is, is dat het een eenvoudige outfit al gelijk helemaal af maakt. De webshop chokerketting.nl heeft echt m√©gaveel mooie chokers voor een mooi prijsje. Zo heb je iedere dag weer een andere choker matchend met je outfit. Daar gaat ons modehartje toch wel even sneller van kloppen, of niet soms? ūüėČ Die van mij in ieder geval wel. En it’s my lucky day, want ik mocht drie verschillende choker kettinkjes uitkiezen bij chokerketting.nl. Dat hoef je me natuurlijk geen twee keer te vragen!

Mijn keuze? De driehoek choker, flower lace choker en de sun choker, want ja, ik ben natuurlijk altijd het zonnetje in huis (ofja soms dan haha ;-). Hieronder heb ik de kettinkjes gematcht met drie verschillende outfits. Welke choker vind jij het leukste?

chockers

 

 

 

sun_chocker

Sun choker

sun_chocker

Flower lace choker

driehoek_chocker

Driehoek choker