Pretty Wereldkaart Poster

Heb jij al veel van de wereld gezien? Welke landen wil jij nog super graag bezoeken? Amerika staat sowieso bovenaan op mijn lijstje! Maar voorlopig blijven we nog lekker even verder dromen…
En als we dan toch bezig zijn…hoe leuk is het om dat dan thuis te doen met een wereldkaart aan de muur die ook nog eens perfect matcht met je interieur? Wereldkaart posters zijn dé interieurtrend van het moment en dus sowieso een musthave voor elke wereldreiziger (in spé) ;-).

Ik heb zelf een prachtig exemplaar van www.wereldkaarten.nl aan mijn muur hangen. Jeetje, wat was dat lastig kiezen zeg! Naast verschillende designs (hoe cool is het om weer zo’n ouderwetse basisschool wereldkaart te hebben), kun je onder andere kiezen tussen kaarten op canvas, behang of hout… No, no there is no limit!
Naast wereldkaarten hebben ze ook stadskaarten. Perfect voor iedereen die helemaal verliefd is op zijn of haar hometown.

Ik vind zelf de schoolplaat super leuk en deze zwart en witte variant matcht ook nog eens perfect met mijn eethoek. Kan ik tijdens het eten weer even lekker verder dromen. Amerika… here I come ;-).

 

Share This: