Schotse ruit en veterschoenen, klaar voor de herfst!

Het is alweer een poosje geleden dat ik een outfit heb gepost, dus werd het hoogste tijd om weer eens een paar nieuwe kiekjes te maken!
Waarschijnlijk heb je ze zelf ook al in de winkels zien liggen, sjaals met de schotse ruit. Ik ben er gek op, en had vorig jaar ook al een variant met rode en zwarte ruiten. Dit jaar kocht ik deze grijze sjaal van Pieces waar eigenlijk alle modekleuren inzitten (donker groen, geel en bordeaux rood). Je kunt de hem zowel als poncho als sjaal dragen. Ideaal! En waar je dit najaar ook niet omheen kunt zijn de veterschoenen. Ze zijn er in diverse soorten zoals met een plateauzool of met lak materiaal, de variant die ik op onderstaande foto’s draag. Lekker stoer maar deze veterschoenen vind ik door het lak materiaal ook wel weer heel vrouwelijk, en die combinatie maakt mij erg blij! Je gelooft me vast niet als ik zeg dat de schoenen van de Primark zijn (net zoals bijna de rest van de hele outfit)? Yeah, love die winkel!

Ruitjes-En-Lakschoenen-3

Ruitjes En LakschoenenRuitjes En LakschoenenRuitjes-En-Lakschoenen-1

 

* Donker oranje blouse – Primark * Veterschoenen met lak – Primark * Sjaal – Pieces * Tas – Primark * Jas – Clockhouse * Broek – Primark *

Share This: