Sweet dreams met mijn satijnen dekbedovertrek

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd? Euh… Slapen! Als ik er tijd voor heb tenminste ;-). Heerlijk, vooral op een koude zondagmiddag vind ik het erg fijn om lekker lang op bed te liggen. Als een coconnetje opgerold in mijn dekens, diagonaal op bed. Want ja, vrijgezel zijn brengt zeer zeker ook voordelen met zich mee ;-). Herkenbaar?
En dan voel ik me helemaal een prinsesje met mijn luxe satijnen dekbed van dekbed-discounter.nl/dekbedovertrek. Ik heb het dekbedovertrek Satin Uni van het merk Nightlife in de kleur ecru. Zó zacht dat het gewoon bijna aaibaar is, wauw! Moet je je voorstellen hoe dat aanvoelt als je je benen net heb geschoren ;-).  Ik heb voorheen nog nooit een satijnen dekbed gehad, maar wil nu niks anders meer. Die Netflix avondjes breng ik dus voortaan door in mijn bedje. En wist je dat satijn ook nog eens veel beter is voor je huid en haar? Het zorgt ervoor dat gespleten haarpunten verleden tijd zijn en daarnaast gaat je haar bijna net zo ‘shinen’ als het satijn zelf. Owja, en die niet zo charmante slaapvouwen op je gezicht zijn vanaf nu ook verleden tijd.

Wil jij jezelf ook verwennen met zo’n luxe dekbed? Bekijk de collectie dekbedovertrekken van dekbedden-discounter hier.
Betaalbaar en snel in huis! Slaap lekker, lieve lezers!

dekbedovertrek8
dekbedovertrek3

 

 

 

.

Share This: