Tijd voor een nieuwe winterjas!

En dan is het opeens koud. Héél koud, vooral in de ochtend. Ik heb mijn zomergarderobe nog niet eens opgeruimd! Het gaat nu wel heel snel, al heb ik er zelf niet zo’n moeite mee. Met die koude dagen vind ik het heerlijk om thuis op de bank in mijn huispak gezellig series te kijken met kaarsjes aan en een grote kop chocomel erbij. ;-). En het najaar is daarnaast ook weer een goede reden om te shoppen want de winkels hangen weer vol met prachtige collecties. Ik word daar altijd zó vrolijk van! Heerlijk om weer een aantal mooie items te shoppen om zo te winter fashionable tegemoet te gaan. En daar hoort natuurlijk ook een nieuwe winterjas bij!

Ben jij ook nog op zoek naar een nieuwe en warme winterjas? Of vind je het net zoals ik leuk om ieder jaar weer in een andere jas de kou te trotseren? Check dan eens de winterjassen collectie van SevenBien. Ook als zomermens krijg je gewoon zin om door de winterse buien heen te huppelen in een van deze prachtige jassen. Bontkraagjes doen het dit seizoen nog steeds goed, maar wel in een lekker knalkleurtje zoals rood of roze. Ik vind zelf onderstaande groene parka met rode kraag bijvoorbeeld erg gaaf. Zo maak je sowieso een ‘statement’ tijdens de donkere dagen die er weer aankomen! Ook ‘fake fur’ is nog helemaal hip deze winter. Ik heb zelf nog twee fake fur jasje maar vind onderstaande witte van Sevenbien ook erg mooi. In het moodboard heb ik de jassen gematcht met stoere boots, i like!
moodboard-winterjassen-sevenbien

 

 

 

 

 

 

 

Welke stijl spreekt jou het meeste aan? De ‘classy fake fur’ of ga je toch voor de stoere parka? Ik ben benieuwd!
Bekijk hier de complete winterjassen collectie van SevenBien

Share This: