Veel Liefde voor Fake Fur

Vandaag deel ik graag mijn liefde voor de Fake Fur jas (oftewel nep bont) met jullie, ik ben er namelijk gek op! Uiteraard de ‘fake’ variant en geen Cruela de Vil situaties. Ik vind het vreselijk dat er mensen zijn die met échte bontjassen rondlopen. Er zijn namelijk genoeg mooie namaakversies verkrijgbaar!

Ondanks dat de temperatuur nog steeds op ‘standje lente’ staat, vind ik het toch heerlijk om mijn Fake Fur jassen te dragen.
Jassen? Jep, ik kon het niet alleen bij de beige Fake Fur van EDC laten. Het was namelijk gelijk liefde op het eerste gezicht bij het zien van deze donkergroene Fake Fur jas van Primark, en dus een nieuwe aanwinst in mijn kast! Een Fake Fur jas staat chique en vrouwelijk. Het leuke is dat je hem zowel sportief als klassiek kunt dragen. Ik laat het je graag zien, gecombineerd met mijn witte sneakers en zwarte enkellaarsjes.

Welke look vind jij het leukste?

Look 1:

Groene fake fur primark  Groene fake fur primark

Look 2:
Groene fake fur primark

Leather pants – Mexx / Witte sneakers – Sacha / Zwarte enkellaarsjes – Primark / Fake Fur – Primark

Share This: