Weg met de sale, kom maar op met de nieuwe voorjaar modetrends!

De sale is momenteel nog in volle gang in de meeste winkels, maar die sla ik meestal graag over. Ik word zelf namelijk niet zo gelukkig van tafels met bergen kleding, rommel, hele grote maten, afgekeurde items en had ik rommel al eens benoemd? Maargoed, ieder zijn ding. Ondanks dat het weer nog niet echt meespeelt en eigenlijk ook nog steeds winter is, richt ik me toch alvast op de nieuwste modetrends voor het voorjaar. Want voordat je het weet is het alweer lente, Yay!
En zoals je misschien wel uit een van mijn vorige blogposts weet te herinneren geldt dan mijn motto: Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe garderobe! Ik ben voor jullie op zoek gegaan naar de laatste trends, zodat je er ook komend seizoen weer fashionable bij loopt.

Bloemenprints
Het voorjaar en bloemen is zoals MacDonalds en hamburgers, dat hoort er gewoon bij elkaar! Het verbaast me dan ook niet dat je aankomend voorjaar weer vele hippe bloemenprints in de winkels zult tegenkomen.

bloemen trend Trend bloemenprints Trend bloemepirnts
Strepen
Je zag strepen het afgelopen seizoen al veel voorbij komen en ook aankomende voorjaar zijn strepen nog steeds helemaal hot. Wat wel nieuw is dit seizoen zijn shirts met strepen in verschillende kleuren. Deze trend doet me denken aan de jaren ’70. Lekker vrolijk!
gekleurde strepen Trend streepjes Trend Streepjes
Ruches
Heel veel ruches! Truttig? Niet als je het bijvoorbeeld combineert met een leren jasje of sneakers.
Trend ruches
Shine baby!
Hoezo zou je glanzende stoffen reserveren voor feestjes? Dit voorjaar mag het overal een glimmertje meer zijn. Kies dan wel voor één glimmend details anders wordt je een glimworm en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling.

catwalk trend metallic glim Shiny bomberjack topshop trend metallic
Kant en transparante stofjes
Transparante en kanten stofjes; een trend die veel op de catwalk te zien is. Ik houd ervan! Het staat vrouwelijk en schattig en is ideaal te dragen bij verschillende gelegenheden.
trend lace en kant voorjaar trend transparante stofjes

trend kant
De 70’s

Een tijdje geleden schreef ik al eens over deze trend voor het najaar, maar ook dit voorjaar is de mode nog steeds op en top jaren ’70. Daarbij kun je denken aan suede materialen, blote schouders, flared jeans en 70s printjes. I like!

flarend jeans trend

Share This: