Woonkamer accessoires

Wat is februari toch een grijze, grauwe en saaie maand. Het werd dus hoog tijd om alvast wat kleur en de lente in mijn woonkamer te brengen! En dus deed ik wat ik moest doen: shoppen! Met een paar simpele maar kleurrijke en vrolijke accessoires, heeft mijn woonkamers een kleine metamorfose ondergaan. En niet al te onbelangrijk, dit brengt ook alvast wat ‘lente-gevoel’ in mijn woonkamer. Nou, missie geslaagd? Wat vinden jullie ervan?

Woonkamer inspiratie

woonkamerinspiratie2

woonkamerinspiratie3

woonkamerinspiratie4

woonkamerinspiratie5

woonkamerinspiratie6

Klok – Modemusthaves – Cactus – Tuinland – Vaas – Xenos – Kruk – Action * Hert houder – woonwinkel uit Volemdam * Blauwe stoel – Design webshop *

Naast deze accessoires heb ik van de week heel ‘cheap’ bij de Action (waar anders ook), alvast leuke spulletjes voor Pasen geshopt. Maar ook mijn houten tulpen uit Volendam mogen daarnaast niet ontbreken. Houten tulpen, perfect! Ik ben namelijk niet echt het type persoon dat iedere dag braaf haar plantjes langs gaat met een gieter. Het zal je dan vast ook niet verbazen dat de bloemen op bovenstaande foto’s van plastic zijn!

De foto’s van deze houten tulpen en fancy Paas accessoires zie je snel terug op mijn blog. Houd annewithlove.com dus vooral in de gaten via mijn Facebook en Instagram pagina. Dan weet je zeker dat je niks mist!

 

With love,

Anne

Share This: